#5 A Song You Could Listen To All Day Without Getting Tired Of

Mike Posner – Save Your Goodbye

“Excuse me, your heart is in my heart
Hello, you’ve taken this too far
Am I just a piece you push in your board game?
Have you been laughing all day long?
You like it when it’s hard for me to see straight
You make it go on and on and on and on and on

Save your goodbye
You’re everywhere I go
You’re everywhere I go
You’re everywhere I go, go, go

Beg your pardon, you’re standing on my love
Hello, have you not had enough?
Am I just a piece you push in your board game?
Have you been laughing all day long?
You like it when it’s hard for me to see straight
You make it go on and on and on and on and on

Save your goodbye
You’re everywhere I go
You’re everywhere I go
You’re everywhere I go, go, go, go, go

Hey, it’s my time to shine
And my sword is trembling
You’re back inside my mind
And I can’t stop remembering
I say I’m chasing dreams but you know I’ve been
Running away from, running away from you
Some sort of comfort in your pain
I can’t help from taking
No matter how I change
There will be no escaping
I say I’m chasing time but you know I’ve been
Running away from, running away from you

Save your goodbye
You’re everywhere I go
You’re everywhere I go
You’re everywhere I go, go, go, go, go”

Gue bukan pendengar setia Mike Posner, wong di iTunes gue aja cuma ada lagu ini, “Heaven”, “Back Home”, “Please Don’t Go”, “Cooler Than Me”, “Bow Chicka Wow Wow”, eh lumayan banyak juga ya? Gak sadar loh selama ini… Terus kenapa bisa tahu lagu ini?

Awalnya karena nonton video yang di posting salah satu dancer idola ku dan dese pake lagu ini begitu denger langsung bergumam “Lagunya boleh juga yah….” download lah langsung. Gerak cepat, em?😛 Sayangnya, begitu cari di youtube lagu ini gak dibikinin Music Video-nya dong😦 Pernah gak sih kalian ngerasa punya sesuatu yang berharga ketika ngedengerin lagu bagus yang belom banyak orang tahu? Nah, perasaan itu tuh yang gue rasain setiap denger lagu ini! Lebay? Emang! Auahaha.

Di blog gue sendiri kalau melihat search terms, seringkali orang nyasar dengan kata kunci “Mike Posner sama Agnes Monica” LHA?! Kenapa sih orang tuh tertarik sama kehidupan pribadi seorang idolanya, tertarik tuh sama karya-karyanya dong. Preeeeet….😆

Btw, seperti yang gue bilang tadi di awal bahwa dancer idola ku membuat sebuah choreography memakai lagu ini, kalau mau nonton videonya nih :

Monica Krisna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s