#7 A Song From The First Album You Ever Bought

Kelis – Milkshake

My milkshake brings all the boys to the yard,
And they’re like
It’s better than yours,
Damn right it’s better than yours,
I can teach you,
But I have to charge

I know you want it,
The thing that makes me,
What the guys go crazy for.
They lose their minds,
The way I wind,
I think its time

[Chorus x2]
La la-la la la,
Warm it up.
Lala-lalala,
The boys are waiting

My milkshake brings all the boys to the yard,
And they’re like
It’s better than yours,
Damn right it’s better than yours,
I can teach you,
But I have to charge

I can see youre on it,
You want me to teach thee
Techniques that freaks these boys,
It can’t be bought,
Just know, thieves get caught,
Watch if your smart,

[Chorus x2]
La la-la la la,
Warm it up,
La la-la la la,
The boys are waiting,

My milkshake brings all the boys to the yard,
And they’re like
It’s better than yours,
Damn right it’s better than yours,
I can teach you,
But I have to charge

Oh, once you get involved,
Everyone will look this way-so,
You must maintain your charm,
Same time maintain your halo,
Just get the perfect blend,
Plus what you have within,
Then next his eyes are squint,
Then he’s picked up your scent,

[Chorus x2]
Lala-lalala,
Warm it up,
Lala-lalala,
The boys are waiting,

My milkshake brings all the boys to the yard,
And they’re like
It’s better than yours,
Damn right it’s better than yours,
I can teach you,
But I have to charge

Salah satu album yang pertama kali gue beli dan pake duit sendiri (!!!) adalah album kompilasi, jujur gue udah lupa judulnya pokoknya semacem “Big” gitulah. Inget banget selain lagu ini ada lagu Rock Your Body – Justin Timberlake dan Sean Paul – Get Busy.

Dengerin album kompilasi ini kan zaman SD dimana kemampuan Bahasa Inggris gue jongkok banget, jadi nih ya patokan gue dulu lagu enak itu….kalo menurut gue beat-nya enak buat melantai. (((melantai))) Hahaha. Jadi dulu mana ngerti makna dan pesan dari lagu ini sebenarnya apa😆 Selain itu gue juga gak gitu mantengin MTV kan dulu jadi makin gak tahu. Pokoknya dengerin lagu karena enak aja, masalah lyric kan tinggal baca di balik covernya, ngerti apa gak mah urusan belakang yang penting bisa ikutan nyenyong tshaaaaayyy…. Hahaha.

Monica Krisna

3 thoughts on “#7 A Song From The First Album You Ever Bought

  1. Temen2ku yg dulu kecilnya suka dengerin lagu-lagu bahasa Inggris, eh gedenya jadi pinter bahasa Inggris. Jangan-jangan kamu sekarang juga gitu ya, hehe….

    • gak sama sekali! Hahaha Aku malah mulai bisa bahasa Inggris gara-gara main tumblr terus banyak quote gitu kan, baru deh mulai belajar dikit2 biar ngerti isi quote-nya apaan… *cetek*😀

  2. Hampir sama. Kalau aku mulai rajin buka-buka kamus sejak seneng liat-liat meme di internet (yg kebanyakan bahasa Inggris), biar tau artinya, hahaha….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s