#11 A Good Song For A Break Up

Nina –  Someday

“Someday you’re gonna realize
One day you’ll see this through my eyes
By then I won’t even be there
I’ll be happy somewhere even if I caredI know you don’t really see my worth
You think you’re the last guy on earth
Well I’ve got news for you
I know that I’m not that strong
But it won’t take long, won’t take longCause, someday someone’s gonna love me
The way I wanted you to need me
Someday someone’s gonna take your place
One day I’ll forget about you
You’ll see I won’t even miss you
Someday, someday

Right now I know you can’t tell
I’m down and I’m not doing well
But one day these tears, they will all run dry
I won’t have to cry sweet goodbye

Cause, someday someone’s gonna love me
The way I wanted you to need me
Someday someone’s gonna take your place
Oh, one day I’ll forget about you
You’ll see I won’t even miss you
Someday, I know someone’s gonna be there

Someday someone’s gonna love me
The way I wanted you to need me
Someday someone’s gonna take your place
One day I’ll forget about you
You’ll see I won’t even miss you
Someday, someday

Ini lagu emang bangke! Sedihnya sampe bikin hati ngilu-ngilu pas dengernya…. Apalagi buat yang di hidupnya pernah ditinggalin gitu aja… BEUUUUGGGHHH! Tsedap.

Kita sayang eh dese gak ngerasain sebegimana kita punya perasaan sama dese. Kadang berpikir kok teori take and give gak berlaku ya di dunia ini? Realitanya mah kita give and give melulu, awal-awal mah bisa bertahan lha lama kelamaan? Ya habis juga malih!!!! Ya kan? Hahaha.

Ya mungkin bukan sama dese kita jodohnya…. *pasrah* Tapi gua kan Taurus (re: gak sabaran) kalo boleh ngelunjak pasti udah berbisik di setiap kali doa “Tuhan…. jodoh ada di tangan Tuhan kan? Kalo gitu boleh gak dibikin cepet aja datengnya? Yang model sesaat icip-icip manis mah skip aja lah….” Hahaha.

Tapi emang bener yang namanya hati patah itu cuma sesaat kok, tenang aja…. percaya sama kakak dek. Lagian gengsi juga lah masa dia udah asik-asik sama orang, kita masih ngarepin dese?! Emang manusia cuma sebiji? *sambilngaca*😆😆😆

Monica Krisna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s