New Song You Should Listen To Right Now

Siapa sih yang gak suka dengerin lagu? Semua kalangan pasti suka dan gue adalah type orang yang kalo lagi pengen serius kerjain sesuatu musti pasang headset dengerin lagu pake volume full. Hahahahaha. Tapi, sekalipun gak lagi kerjain sesuatu dan cuma di kamar pasti deh gue tetep pasang headset dengerin lagu makanya nyokap gue suka ngomel-ngomel gara-gara gue gak pernah nyaut kalo dipanggil. Ya gimana mau respon, gue nya kan nggak denger. πŸ˜† πŸ˜† πŸ˜†

Salah satu ‘keanehan’ gue dalam kegiatan mendengarkan lagu ini adalah tiap kali nggak sengaja ketemu lagu baru yang bagus dan belom banyak orang yang tahu, GUE BERASA WOW AJA GITU. #remeh Kalo boleh jujur, malah tiap dengerin “lagu bagus yang nggak banyak orang tau” itu ada kebanggan sendiri dalam dada. HAHAHAHAHA. Β πŸ˜† πŸ˜† πŸ˜†

Salah satu “lagu bagus yang nggak banyak orang tau” yang lagi gue sering dengerin adalah Hearts & Colors – For The Love.

Buka channel Youtubenya, lagu sebagus itu baru didenger kurang lebih 300 ribu kali. APAAAAAHHHH?????? Ada apa sih sama generasi millenial-millenial ini? Lagu sebagus ini kok gak ada yang notice? #drama #padahal-gue-generasi-y-rasa-millenial-juga-cyin πŸ˜† πŸ˜† πŸ˜† Melihat kenyataan “pahit” ini (gue udah kaya producer/manager mereka gak sih kaya gini aja dibilang pahit? hahahahaha) maka gue mengharuskan kalian-kalian semua yang baca blog grow.glow.go ini untuk ikut dengerin yah!!!! Sebarkan!!!! Yuk ah nyanyi bareng….

“You say the word and I’ll go wild
Start a fire in a heartbeat
If you get drunk then so will I
Crazy highs if you need it

Your skin is like the gallows map to gold
Come pull me in and don’t let go
I’ll tell you all my favourite lies
Close your eyes and believe me

The things we do
For the love, for the love
I put you through
For the love, for the love
I’m hurt by you
But then I’m healing
I get the feeling
We could leave but we don’t

For the love, for the love
For the love, for the love
For the love, for the love
For the love, for the love
For the love, for the love

We shoot these arrows from the heart
Fully armed we go blasting
This never lasting code of ours
I’ll pick you up when you ask me

The things we do
For the love, for the love
I put you through
For the love, for the love
I’m hurt by you
But then I’m healing
I get the feeling
We could leave but we don’t

For the love, for the love
For the love, for the love
For the love, for the love
For the love, for the love
For the love, for the love
For the love, for the love

We run these wires
Until they fall
We’ll keep on crawling back until we’ve lost it all
Bask in the glory
The highs and lows
No matter how far gone we are we don’t let go

The things we do
For the love, for the love
I put you through
For the love, for the love
I’m hurt by you
But then I’m healing
I get the feeling
We could leave but we don’t

For the love, for the love
For the love, for the love
For the love, for the love
For the love, for the love
For the love, for the love
For the love, for the love
For the love, for the love
For the love, for the love
For the love, for the love”

Monica Krisna

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s